Lucie Kadlcakova

Brad Baudach

Sara Azoulay

Fie Aagaard

Silke Eilertsen

Line Carlsen

TRÆNERUDDANNELSE


Vi har helt klare regler og aftaler i RSIK omkring brug og uddannelse af hjælpetrænere.1. Vi ønsker motiveret og egnede hjælpetrænere, derfor arbejder de som holde-i-hånd/hjælp gratis en sæson, hvis de derefter ønsker det og klubben vurderer det er holdbart, tilbyder vi og betaler en HTU-uddannelse, som koster omkring 4.000 kr. Klubben betaler tillige evt. transport og fortæring i forbindelse med uddannelsen.


2. I forbindelse med HTU skal løberen oparbejde/optjene 40 timers trænerarbejde i klubben, som er ulønnet. De kan først optjenes fra det øjeblik uddannelsen påbegyndes. Dvs. disse 40 timer er udover det første år.3. Så snart HTU er bestået, får løberen løn i klubben.


Årsag og motivation

Vi ønsker selvfølgelig at motivere vores egne løbere til at blive hjælpetrænere, men for os handler det ikke om at tilbyde løn. Det handler om at kunne lide arbejdet med de helt små, give erfaring og skills videre, være en del af udviklingen i klubben og på sigt kunne videreuddanne sig til evt. klubtræner. Vi har en "drøm" om at kunne benytte egne uddannede trænere i klubben. Det vil sige, man skal ikke vælge et job som hjælpetræner hos os for at tjene penge, men fordi man gerne vil give noget tilbage til klubben og fordi man kan lide arbejdet.

   RSIK-Kunstskøjteløbsafdelingen, Rødovre Skøjte Arena, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

   Copyright 2012 © All Rights Reserved Rødovre Skøjte- og Ishocheyklub