RØDOVRE SKØJTE- OG ISHOCKEY KLUB

HOLD

For at komme på konkurrenceholdet skal man bestå forskellige mærker iht. DSUs regler.


Det er altid trænernes vurdering, hvorvidt en løber kan blive optaget på klubbens konkurrencehold. Det er ligeledes trænerne, der bestemmer om en løber skal være konkurrenceløber, som er den næstbedste række eller om løberen har potentiale og talent nok til at blive mesterskabsløber, som er den bedste række.


Når vores konkurrenceløbere er til konkurrence løber de deres program, som de træner og træner på op til konkurrencen. Programmet løbes til musik og består af elementer som trin, pirouetter, spring, koreografi.


Mesterskabsløbere

Pt. træner vores mesterskabhold 6 gange ugentligt. Foruden træning på is indeholder deres træningspas også dans/ballet samt off-ice, som er fysisk træning udenfor isen. Mesterskabsløbere deltager i de fleste nationale konkurrencer og i nogle tilfælde internationale.


Konkurrenceløbere

Konkurrenceløberne er som nævnt holdet lige under mesterskabsniveau. Vores konkurrenceløbere træner pt 5 gange ugentligt flere af disse træninger foregår sammen med mesterskabsholdet, også her trænes dans/ballet og off-ice. Konkurrenceløbere deltager i de fleste nationale konkurrencer.


”Boblere”

Vi har også hold som ligger under konkurrenceholdet, det er en slags boblere og som man håber vil vise sig at have potentiale og talent nok til at komme videre på konkurrenceholdet.


Isdans

Isdans er for et par bestående af en pige og en dreng, som har bestået DSU mærker. Isdans består af trin og løft – ikke at forveksle med kast som kun findes i parløb (eksisterer ikke i Danmark). De fleste som skøjter isdans er konkurrenceløbere ved siden af og har derfor et højt niveau. Isdans træner 3-4 gange ugentligt og også her er det vigtigt for koordinationen, at der indgår dans/ballet samt office.


Læs lidt om Trænerteamet  herLøberne er opdelt alt efter hvilket niveau de er på.

Se lidt om holdene her:


   Copyright 2012 © All Rights Reserved Rødovre Skøjte- og Ishocheyklub

   RSIK-Kunstskøjteløbsafdelingen, Rødovre Skøjte Arena, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre